Keresés a blogban

szombat

Magyar Kedvezmény Kártya

Közzé teszem a levelet melyet a Magyar Kedvezmény Kártyától kaptam.
Remélem ez további támpontot nyújt majd.
Jelezzétek, ha a többi levelet is nyílttá tegyem!
Ebben az esetben nyitok részére egy új oldalt.


Na akkor a lényeg:Üdvözlünk a Magyar Kedvezmény Kártya közösségében!


Első levelünkben a Magyar Kedvezmény Kártya történetét szeretnénk röviden bemutatni, hogy közelebbről is megismerhesd az eddig vezető utat.


A kezdetek kezdetén a Magyar Kedvezmény Kártya, teljesen civil kezdeményezés és összegfogás alapján, egy gazdaságélénkítő és családsegítő programként indult volna útjára, mely kedvezményes vásárlásokat, szolgáltatásokat és támogatásokat biztosít a kártyatulajdonosok részére, valamint folyamatos vásárlóerőt irányít a magyar kis- és középvállalkozásokhoz.


Az alapötletben egy alacsony összegű, éves kártyadíj szerepelt, melyet a kártyatulajdonosok fizettek volna kártyájuk után. De ezt az ötletet hamarosan elvetettük , mert úgy gondoltuk, hogy a kedvezmény akkor igazán kedvezmény, ha már annak igénybevételéért sem kell fizetni .


Legfőbb célkitűzésünk az lett, hogy egy olyan teljes értékű, ingyenes alternatívát kínáljunk a jelenlegi fizetős vásárlói közösségek, kedvezménykártyák és kedvezményes vásárláson alapuló multi-level (MLM) rendszerek helyet, ahol valóban ingyenesen juthat minden felhasználó kedvezménykártyájához és az így elérhető kedvezménykehez , valamint folyamatos vásárlóerőt biztosíthassunk a magyar kis- és középvállalkozások részére.


A gondolatot tett követte és hozzáláttunk a Magyar Kedvezmény Kártya teljes átalakításának, hogy valóban teljesen ingyenesen tudjunk kedvezményes vásárlásokat biztosítani minden kártyatulajdonosunknak . Az átalakítások olyannyira jól sikerültek, hogy a befejezést követően nem csak teljesen ingyenesen tudjuk biztosítani a kedvezmények igénybe vételét , hanem valódi európai szintű jövedelmet is elérhetővé tettünk minden kártyatulajdonos részére , mely elválaszthatatlan részét képezik a magyar vállalkozások és kedvezményadó helyek.


Magyar Kedvezmény Kártya indulását követően minden regisztrált felhasználó teljesen ingyen juthat hozzá kedvezménykártyájához és bármilyen díjfizetés vagy egyéb költség nélkül vehet részt a jutalékrendszerben, ahol kiemelkedő, 1.000.000 Ft feletti jövedelmet is szerezhet magának , mindössze havi pár óra munkával.


Mindezért csak annyit kérünk, hogy ajánld másoknak is a Magyar Kedvezmény Kártya hálózatát .


Figyeld postafiókod , mert további leveleinkből megismerheted a Magyar Kedvezmény Kártya ingyenes lehetőségeit , melyek nem csak felveszik a versenyt a jelenlegi fizetős vásárlói közösségekkel és kedvezménykártyákkal, hanem sok tekintetben túl is szárnyalják azokat.
Kellemes hétvégét kíván a Magyar Kedvezmény Kártya
www.magyarkedvezmenykartya.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése