Keresés a blogban

szerda

Spórolj és szépülj

Ha a jól körülnézünk az otthonunkban akkor számos olyan dolgot találunk amiket a szépítkezéshez lehet használni, most három olyan lehetőséget gyűjtöttem össze amivel szépülhetünk és spórolunk is vele.


Az első lehetőség nem mindenkinek lesz megfelelő, azért számos háztartásban jelen van. A jelszavunk ez esetben ne dobd a szemétbe!


by deapeajay
Sokan szeretünk kávézni, a kávézacc pedig rendszerint a kukában végzi, pedig ha olíva olajjal vagy mézzel, de a víz is tökéletes összekeverjük. Akkor egy pompás ápoló bőrradírt kapunk. 
Használjuk hetente kétszer. Finom körkörös masszírozással tudjuk eltávolítani az elhalt hámsejteket.
Ami pedig nem utolsó dolog jó pár ezer forint marad így a 
zsebünkben.


A mosogatás mindenki kezét tönkre teheti hiába vannak kéz kímélő mosogatószerek. Nem jelentenek igazi védelmet. Ajánlani a gumikesztyűt szokták amit sokan nem tudnak elviselni. Számukra is ajánlom ezt a módszert.
A kesztyű felhúzása előtt kenjük be a kezünket olajjal ez lehet mandula vagy olíva esetleg sima testápoló olaj. Akár a kesztyűt is bekenhetjük vele persze csak belülről.
A kezünk szárazsága eltűnik és finom selymes lesz a takarítás, mosogatás végére.
Akik nem bírják a vastag gumi kesztyűt azoknak lehet már kapni egyszer (nekem olyan öt-tíz alkalmat bírnak) használatos vékony fajtát.

Ha esetleg a hűtőszekrényben vagy a polcon elfeledkeztünk volna a tejszínről és bizony lejárt a szavatossága.
Elfogyasztani már nem lenne javasolt ellenben egy hajpakolásra még alkalmas.
Keverjük össze egy kis mézzel és a vizes hajra (nem a tövére) kenjük fel hagyjuk hatni, majd öblítsük le. Hajunk selymes és lágy lesz.


Aktuális szépségápolási ajánlataink

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése